lørdag den 8. oktober 2011

Ting og sager

Der sker ting og sager med sønnen i øjeblikket.

Han blev vaccineret i torsdags. Bortset fra en ekstra lur på godt to timer, mærkede vi intet til det - ikke noget med feber og skrige hele natten, intet! Stor dygtig dreng, og mor måtte fluks ud og finde noget fint nyt tøj, den store dreng kunne få ;) (som om han ikke har nok i forvejen :D)

Han er også blevet rigtig dygtig til at rejse sig op, både i siddende og stående stilling, når man tager ham i hænderne når han ligger ned. Han snakker også helt vildt meget - især om morgenen, når han skal spise, så det bliver ikke altid til så meget mad, men det er godt nok hyggeligt! :)

Han er også blevet rigtig dygtig til at sove i sin barnevogn. Han plejer at foretrække at sove i sin slyngevugge, men i dag da jeg gik i Netto med ham i dag faldt han i søvn. Det sker indimellem, men han sov næsten uafbrudt fra han faldt i søvn til jeg havde været i Netto med ham og var kommet hjem OG så sov han endda efter barnevognen var holdt op med at køre. DET er fandme længe siden det er sket!! Normalt sover han kun en halv times tid mellem middagsluren og godnatmad/puttetid, så jeg er spændt på, hvor længe han synes han skal sove i nat :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar