torsdag den 5. april 2012

Opdatering

Jeg er vist ikke helt så flittig til at opdatere denne her blog, som jeg burde være.

Min mand har ferie pt., og vi er ved at lave værelse til junior. Vi har ryddet det, der var kontor, så alle bøgerne står nede i kælderen nu, og vores computere og skriveborde står i køkkenet hvor vi tidligere havde spisebord. Vi bruger ikke spisebordet i køkkenet mere, så der er nu slyngelstue, og FUCK hvor er det bare blevet godt!! Man bliver iøvrigt temmelig smadret i kroppen af at slæbe to hæve/sænkeborde ned fra første sal, de er tunge som et ondt år!

Der er ryddet, så vi kan lave værelse til junior nu. Vi sætter enten to rumdelere eller to kommoder op, så rummet bliver delt - og så opmagasinerer vi alle de ting, han ikke bruger i øjeblikket, i den ene del af rummet. Vi skal i Jysk på lørdag, så vi kan købe enten rumdelere eller kommoder, og i næste uge skal vi i Ikea efter blandt andet en slagbænk og andre ting til hans værelse. Nej hvor jeg glæder mig til at gøre det fint til ham!

Al den knoklen rundt gør så, at jeg lige nu er ved at falde ned af min stol af bare træthed. Jeg har drønet rundt hele dagen i dag, og nu er jeg fuldkommen flad. Jeg håber min mand kan finde på noget spændende, vi kan spise, for jeg orker det godt nok ikke. Han er ude i haven med junior - som sover ;) - og jeg sidder bare her og slapper af :)

1 kommentar:

  1. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har blitt enige om å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    SvarSlet